Tips

6 zomertrends voor 2020

De zomer is in aantocht, hoog tijd dat jij je kledingkast zomer ready maakt. Het belooft een mooie zomer te worden met hoge temperaturen. Door de effecten van het COVID-19 virus kon jij niet zoals gewoonlijk naar de winkels om te kijken wat de laatste zomertrends zijn. Daarom hebben wij in deze blogs 6 trends voor 2020 voor jou klaar gezet. Ben jij al klaar voor de zomer? 

Winnen in linnen

Een avondje uit eten of lekker dineren op het terras. In Nederland kan het s’ avonds nog wel eens flink afkoelen. Voor een nette look kies je voor een pantalon en een overhemd. Kies voor een linnen stof. Deze stof is lekker luchtig en zachter dan katoen. Ideaal voor de warme zomeravonden waar het later op de avond toch nog wat frisser kan worden. Daarnaast creëer je met linnen altijd een soort Ibiza vibe. 

Bloemenprint

Net als vorig jaar is de bloemenprint nog helemaal hot in 2020. Vele kleuren en leuke motieven op je shirt of zwembroek zijn ook dit jaar weer de bom. Iedereen heeft wel een basic strakke kleur zwembroek, tijd voor een wat chaotische, tropische zwembroek voor deze zomer. Of je hem nog wel of niet draagt in combinatie met een bjorn borg boxer, zolang er maar levendige kleuren ontstaan. 

Neon kleuren

in 2019 waren ze al veel te zien, maar je zult ze dit jaar nog veel vaker tegenkomen. Neon kleuren zijn dit jaar niet weg te denken uit het straatbeeld. Felle neon shirts of zwembroeken zullen dit jaar de trend zijn. Gewaagd en stoer, en in veel kleuren beschikbaar. 

Pantalons

Een strakke spijkerbroek zul je deze zomer minder zien. Dit jaar wordt er verwacht dat de heren nog meer chino broeken en pantalons zullen dragen. Deze broeken zijn eleganter en minder warm in de zomer. Steeds meer winkels produceren deze broeken dus de verwachting is dat we ze dit jaar nog meer terug gaan zien. 

Basic shirts

Shirt met drukke prints en opdrukken zullen we minder gaan zien. Steeds meer mannen kiezen ervoor om een simpel shirt te nemen die maar 1 basic kleur heeft. Wellicht komt het merk nog ergens terug, maar niet overweldigend. 

Denim

Maakt denim stof in 2020 zijn comeback? Sommige modeontwerpers en modebloggers verwachten dat denim weer een comeback zal gaan maken. Echter is het een kwestie van smaak. Persoonlijk denk ik dat een gehele denim look niet een terugkeer zal maken. We gaan het in ieder geval deze zomer mee maken.