Tips

Camping De Leistert met zwembad

kanovijver

Camping De Leistert met zwembad. Dat is lekker genieten wanneer je hebt besloten om een bungalow te gaan huren op dit park. Of dat je zelf met ene tent hier komt kamperen. Je kan dan gebruik maken van het geweldige zwembad. Een bad waar je heerlijk kan genieten, want hier is veel te zien en te beleven, zoals:

  • Familieglijbaan
  • Waterglijbaan
  • Twee heerlijk warme bubbelbaden (32°C)
  • Peuter- en kleuterbad inclusief speeltoestellen (32°C)
  • Levensgroot Pien waterspeeltoestel

En nog veel meer. Wanneer je na al deze waterpret een beetje trek hebt gekregen, dan is daar ook aan gedacht. Want er is een snackcorner waar je een heerlijk hap en drinken kan bestellen.

Jeu de boules

Geweldige vakantie dankzij camping De Leistert

Op dit park is zoveel te beleven, daar raak je niet uitgekeken op. Er is een zeer grote speeltuin, maar je kan ook heerlijk gaan knutselen in het Klushuis. Ben jij liever buiten, wat denk je dan om te gaan crossen op de fietscrossbaan. Voor de oudere mensen is een partijtje Jeu de Boules te spelen. Na al deze interessante speelmogelijkheden zal je wel trek hebben gekregen. Neem dan een heerlijk frietje of ga genieten van een heerlijk diner in één van de restaurants.

fietscrossbaan

Kom jij ook genieten op dit geweldige recreatiepark, neem dan zeker een kijkje op deze website. Hier staan diverse mogelijkheden om een onvergetelijke vakantie te boeken, of gewoon er een paar dagen op uit te trekken.