Verzorging

Dagje wellness boeken?

Dagje wellness

Na een lange dag werken wil je niets liever dan heerlijk op de bank ploffen. Even nergens aan hoeven denken en gewoon ontspannen. Helemaal nu dat het Convid-19 virus op zijn terugweg is. Een dagje wellness boeken is ook weer mogelijk en daar maken wij allen massaal gebruik van. Er zit hier dan wel één klein “maartje” aan: Reserveren is verplicht. Zo mogen er maar een maximaal aantal personen naar binnen. Zonde wanneer jij nét die ene dag wilt gaan relaxen en het zit vol. Wees er dus op tijd bij om hier optimaal van te kunnen genieten!

Jouw reservering definitief?

Bij de Thermen in Nijmegen kun je optimaal genieten van de rust en de ruimte om je heen. Niet alleen biedt het water voldoende ontspanning. Maar wat dacht je van de schitterende tuinen? Heerlijk wanen op een stoel, dit wil jij toch ook? Als jij wilt reserveren bij de Thermen, dan kan je dit simpel via de website doen. Je geeft aan hoe laat je komt en ook hoe laat je vertrekt. Pas wanneer jij een bericht terug krijgt van Thermen is jouw reservering definitief. Houdt jouw mail en of telefoon dus goed in de gaten!

Dagje wellness

Ontspanning en reiniging

Volledig ontspannen en jezelf weer lekker opladen is zeer aangenaam. Bij de Thermen is het mogelijk om niet alleen te kunnen ontspannen, maar ook om een massage te krijgen. Tegen een bijbetaling is dit mogelijk en kun je ook direct reserveren. Zo heb je diverse behandelingen welke je kunt reserveren. De kosten zijn meteen zichtbaar en zeer aangenaam. Bij binnenkomst zul je natuurlijk wel de standaard vraag krijgen of dat je geen klachten hebt in verband met Convid-19. Maar daarna is het een en al genieten!