Erotiek

De voordelen en nadelen van een voorbinddildo

voorbinddildo

Van alle seksspeeltjes is de voorbinddildo sinds een aantal jaren een van de populairste. Waar het vroeger nog een taboe was om speeltjes te gebruiken – zeker een als de voorbinddildo – wordt er nu meer open over gesproken en zijn seksspeeltjes als de voorbinddildo helemaal geen taboe meer. Wel zitten er natuurlijk voor- en nadelen aan.

voorbinddildo

De oorsprong van de voorbinddildo

De voorbinddildo was eerst met name bij lesbische stellen populair. Hiermee konden zij toch elkaar penetreren, iets dat natuurlijk bij lesbische seks minder makkelijk gaat. Maar de voorbinddildo werd al snel populair bij andere stellen, ook heterostellen gingen ermee experimenteren en het is een leuke manier voor een dame om een man eens te bevredigen door penetratie.

Nadelen van de voorbinddildo

Het is wel goed om afspraken te maken over het gebruik van de voorbinddildo. Je wil bijvoorbeeld altijd een woord hebben waarmee je kunt aangeven dat het te veel is. Dat is je codewoord. Bovendien is een voorbinddildo gemaakt van kunststof dus het is een goed idee om glijmiddel te gebruiken om schuurplekken te voorkomen. Dat kan namelijk behoorlijk pijn doen. 

voorbinddildo

Voordelen

Het is moeilijk om je seksleven spannend te houden als je al een tijdje bij elkaar bent. Dan kan het leuk zijn om een beetje te experimenteren met seksspeeltjes. De voorbinddildo kun je gebruiken voor zowel mannen als vrouwen en is daarom een bijzondere aanvulling. Probeer het eens samen en je zult merken dat het voor iedereen leuk kan zijn een voorbinddildo te gebruiken.