Wonen

Decoreer je kamer op je eigen manier

muursticker

Vaak als je een decoratie op de muur wilt of een ander oppervlak zit je vast aan vaste patronen of afbeeldingen. Met een muursticker kun je een eigen ontwerp maken, of je nu een spreuk of een afbeelding wilt aanbrengen dat maakt niet uit. Ook zit je niet vast aan een vaste achtergrond, muren, kastjes en deuren zijn uitstekend geschikt om een sticker aan te brengen. Voor verschillende ondergronden zijn er verschillende soorten stickers verkrijgbaar.  

muursticker

Verschillende soorten stickers 

Muurstickers op textiel zijn uitermate geschikt om aan te brengen op ondergronden die niet helemaal vlak zijn. De muursticker is binnen 2 jaar na aanbrengen nog aan te brengen op een andere plaats als je dit wenst. De meeste exemplaren worden contour geleverd, dit betekent dat je geen randen om je afbeelding of tekst heen hebt. Het is niet aan te raden de sticker buiten te gebruiken, dit komt omdat de sticker niet kan worden voorzien van lamineer.  

muursticker

Aanbrengen op vlakke ondergronden 

Een muursticker op vinyl is geschikt om aan te brengen op vlakke ondergronden. Spiegels en vlakke deuren zijn goede ondergronden om deze sticker op aan te brengen. De deze sticker is geschikt om buiten aan te brengen ook omdat hij waterbestendig is. Voorzien van een lamineer zodat in de zon de sticker ook mooi van kleur blijft. In ieder vorm kan de sticker worden besteld, losse letters of bijvoorbeeld een logo is goed mogelijk. Zonder luchtbellen breng je de sticker eenvoudig aan op de verschillende ondergronden.