Geen categorie

Drie cadeau ideeën voor een mama-to-be!

Soms kan het knap lastig zijn om een leuk cadeautje voor iemand te bedenken. Bijvoorbeeld als je een cadeautje wil kopen voor iemand die moeder wordt. Je wil hier natuurlijk geen fortuin aan uitgeven en cadeaus zoals een kinderwagen of wiegje – die heel praktisch zijn – zijn iets te duur. Maar je wil wel iets leuks hebben en niet aankomen met een karig cadeautje. Gelukkig ben ik tegenwoordig een expert in goede cadeau-ideeën en dan vooral voor vrouwen die moeder worden. Veel van mijn vriendinnen zijn de laatste jaren namelijk moeder geworden en hier heb ik elke keer weer een nieuw cadeautje voor moeten verzinnen. In deze blog heb ik dus drie cadeau ideeën voor jullie op een rijtje gezet voor een mom-to-be! Lees snel hieronder verder. 

Tip 1: zelf telefoonhoesje maken 

Allereerst is het een leuk idee om zelf telefoonhoesje maken voor iemand. Je kan bij case24.com een eigen hoesje ontwerpen huawei of voor iphone of samsung! Het maakt dus niet uit welke telefoon de mom-to-be heeft want ze hebben voor elk merk telefoon hoesjes. Natuurlijk kan je nog geen foto van de baby op het hoesje laten bedrukken want die is nog niet geboren! Maar je zou wel kunnen denken aan een mooie foto van de vrouw terwijl ze zwanger is of de foto van de echo op het hoesje. Zodat als de baby geboren is de mama elke keer dat ze naar haar telefoon kijkt moet denken aan de prachtige zwangerschap! 

Tip 2: een kinderboek 

Wat ook een leuk cadeau is voor iemand die moeder wordt, is een boekje waarin de moeder kan bijhouden hoe het kind zich ontwikkelt. Vaak zijn deze boekjes heel leuk ontworpen met verschillende feitjes die je kan opschrijven. Zoals bijvoorbeeld de groei van het kindje maar ook van wat voor eten het houdt, de eerste woordjes, noem maar op! En er is natuurlijk altijd ruimte om wat foto’s te plakken. Zo’n boek heb je ook van verschillende merken, dus je kan kijken welke lay-out of voorkant het beste past bij de moeder. En je niet zo goed weet welk boek je moet kiezen, dan is mijn tip altijd om eentje te kiezen die je zelf leuk vindt! Dan valt hij meestal bij een vriendin ook wel in de smaak ;). 

Tip 3: een relax-pakket

Tot slot is een relax-pakket een heel leuk en makkelijk cadeau idee. Je kunt deze kant en klaar kopen voor vrouwen die net moeder zijn geworden. Maar je kan ook zelf het pakketje samenstellen! Weet je bijvoorbeeld waar de moeder heel erg van houdt, dan is het natuurlijk leuker om deze zelf samen te stellen. Zo kan je er precies in doen wat ze lekker vindt en dit wordt natuurlijk ook extra gewaardeerd. Het laat namelijk zien dat je er extra veel moeite in hebt gestopt! En tot slot kan het pakket zelf samenstellen ook handig zijn als je een heel specifiek of strak budget hebt. En er komen geen verzendkosten bij kijken natuurlijk als je alles zelf doet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *