Tips

Drie dingen om op te letten bij E-chopper verhuur

E-chopper verhuur

Wanneer je elektrisch wil rijden maar geen geld hebt om een elektrische auto te huren of kopen, dan is er nog een tweede optie: de E-chopper. E-chopper verhuur en verkoop neemt snel toe in ons land aangezien het een betaalbare manier is om toch elektrisch te rijden.

Recreatief

Wat is een E-chopper?

Een E-chopper is een elektrische brommer die eruit ziet als een Amerikaanse chopper motor. Daar komt de naam dan ook vandaan. Het uiterlijk is de enige overeenkomst want de E-chopper rijdt volledig elektrisch en is veel beter voor het milieu. Je ziet er echter toch heel stoer uit op je E-chopper.

Wat ga je ermee doen?

Een E-chopper huren kan bijvoorbeeld om een stuk natuur te ontdekken, zoals de Veluwe. Vaak ga je op de Veluwe wandelen of fietsen. Er zijn echter mensen voor wie dat fysiek niet mogelijk is omdat ze slecht ter been zijn. Dan is het niet leuk om de Veluwe te bezoeken, tenzij je een automatische manier hebt om rond te komen. In dat geval kan je een E-chopper huren. Zorg wel dat je echt een elektrische brommer huurt want deze zijn erg stil en storen de dieren dus niet.

Uitje

Formaat van je chopper

Er zijn verschillende formaten van E-choppers. Net als met brommers en auto’s zit je lekkerder als je een beetje de ruimte hebt. Bepaal dus welk model je nodig hebt op basis van je gewicht en lengte. Er zijn verschillende modellen op de markt.