Tips

Een hoorapparaat die niemand ziet

onzichtbaar gehoorapparaat

Voor veel dragers van een hoortoestel klinkt het waarschijnlijk te mooi om waar te zijn, een hoorapparaat dragen die niemand ziet. Mensen kunnen niet zien dat je er gebruik van maakt, je vraagt je vast af hoe deze techniek werkt. Met een onzichtbaar gehoorapparaat wordt er gebruik gemaakt van de natuurlijke eigenschappen van het oor. Waar het geluid binnenkomt in de gehoorgang wordt nu het toestel geplaatst, dit betekent dat je zo natuurgetrouw mogelijk geluid opvangt.

Onopvallend

Discreet en toch ieder geluidje horen

Maak je gebruik van een hoortoestel dan wil je natuurlijk alle geluiden horen, ook wanneer er meerdere geluiden buiten of in een ruimte zijn te horen. Tegenwoordig hoef je het toestel niet meer met de hand af te stellen, de techniek is zo geavanceerd dat de apparaten die zelf doen. Een onzichtbaar gehoorapparaat moet natuurlijk ook onzichtbaar blijven. Waar je ook bent, welke geluiden je ook op moet vangen dit apparaat laat je nooit in de steek. Apparaten maken onderscheid tussen geluiden op de voorgrond en achtergrond geluiden.

Goede pasvorm

Altijd perfect op maat gemaakt

Niet ieder oor is gelijk, wil je gebruik maken van een toestel wat in je oor wordt geplaatst dan wordt deze geheel op maat gemaakt. Het onzichtbaar gehoorapparaat is zeer licht, duurzaam en comfortabel om te dragen. Het is bijna niet te merken dat je een hoortoestel in je oor hebt. Voor verschillende niveaus van gehoorverlies zijn er mogelijkheden, de specialisten van Phonak.com kunnen je het juiste advies geven voor jou gehoor. Neem alleen genoegen met de modernste technologie en weer het gehoor wat je verdiend.