Geen categorie

Er even tussen uit in deze pandemie?

Soms wil je er even tussen uit in deze tijd. Dan is het natuurlijk fijn wanneer nog wel wat te doen hebt. Want wanneer jij een hotel Utrecht centrum hebt geboekt, dan wil je natuurlijk nog wel wat te doen hebben. Ook al is er een pandemie, is er nog genoeg te doen. Veilig op anderhalve meter afstand en geheel corona-proof.

 

Wat is er te doen in Utrecht tijdens de pandemie?

Ook tijdens een pandemie wanneer veel dicht is, is er toch nog voldoende te doen. Maar wat dan in Utrecht? Wij zetten het voor je op een rijtje!

 

  • Een online interactieve quiz show! En het voordeel hiervan is, je hebt geen pen en papier nodig of spreadsheets. Het enige wat je nodig hebt is je eigen telefoon, en aangezien we die altijd al in de hand hebben is dat geen probleem!
  • Een Online PubQuiz voor zowel jong en oud, nog eens leuk om te doen met je gezin. Zo leer je met zijn allen nog eens leuke ludieke weetjes.
  • Met vriendinnen een salsaworkshop op anderhalve meter. Laat die heupjes maar zwieren en gooi ze maar los!
  • Voor de kinderen leuk boerenlandspelen in de polders van Kamerik. Zijn ze ook lekker actief bezig in de buitenlucht en raken ze hun energie kwijt. Erg handig voor de ouders uiteraard. En wil je als ouder nog mee doen? Dan kan dat uiteraard ook.
  • Een restaurantbeleving aan huis, want dat uit eten missen we toch wel beetje erg.
  • Wat is er nou leuker dan een karaoke show? Ook dat is er op anderhalve meter te doen. Zo kan jij jouw show skills laten zien en een spectaculaire karaoke show neer zetten. 
  • Ben jij altijd in voor wat mysterie? Dan is een citygame altijd leuk om te doen. Vooral inzet thema van een CSI moordjoch met een cold case die jij dan moet oplossen. Laat die speurneuzen maar zijn gang gaan. 
  • Een Eco workshop. Je hebt ze vast wel eens gezien. Die potten waar een eigen klimaatje in zit. Een eigen ecosysteem. Altijd leuk. En hoe leuk is het wanneer je die zelf kan maken. Dus een workshop is altijd een leuk idee uiteraard. 
  • Nu we toch in de stemming zitten van een workshop, kan je ook een workshop doen je 'Zilveren tekst ketting & leren valet tray' maken. Laat die creativiteit maar stromen.

Dus ga je naar het centrum van Utrecht, dan is er genoeg te doen om je te vermaken. En in de avond dan lekker een afhaal menuutje om lekker van te genieten en het is helemaal compleet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *