Verzorging

Floating is zeer ontspannend

Floating

Ik kom graag bij wellness-centrum Zen Zon Zee voor een sessie floating in de zogeheten Dreampod. Ik vind dit vooral fijn als ik bijvoorbeeld een lange werkdag gehad heb en ik voel me altijd als herboren als ik de Dreampod verlaat.

De gezondheidsvoordelen

De Dreampod is gevuld met water en Epsom zout. Dit zout zit vol met magnesium en zorgt ervoor dat je blijft drijven. Je bent als het ware gewichtloos en je lichaam kan zich helemaal ontspannen. Floating kent veel voordelen. Zo is deze methode erg geschikt voor mensen die bijvoorbeeld spierpijn hebben, want het verlaagt de hoeveelheid melkzuur in de spieren. Na een flinke sportsessie even een halfuurtje in de Dreampod liggen zorgt er dus voor dat je de dag erna minder last zult hebben van je spieren. Daarnaast werkt het Epsom zout ook ontgiftend, dus je geeft je lichaam een boost en je raakt afvalstoffen beter kwijt.

Geweldige ervaring en volledige privacy

Ik vind het echt heerlijk om te floaten in de Dreampod bij Zen Zon Zee, want je bent dan helemaal afgesloten van de prikkels van buitenaf. Je hoort dus helemaal geen geluiden, ziet geen lichtveranderingen en je voelt ook geen temperatuurverschillen als je eenmaal in de Dreampod ligt. In het begin is het wel even wennen om niks te doen, maar al snel zul je zien hoe fijn het is om in totale stilte te ontspannen! Daarnaast vind ik Zen Zon Zee ook erg prettig omdat zij hygi├źnische faciliteiten hebben en volledige privacy bieden: er zijn geen publieke ruimtes waar je ongekleed bent en je deelt ook geen faciliteiten met andere gasten als jij aan de beurt bent. Lijkt het jou ook wat om in de Dreampod te liggen? Maak dan snel een afspraak bij Zen Zon Zee en ontdek ook de gezondheidsvoordelen!