Webshop

Ga je een gaming pc uitzoeken? Hier moet je op letten

Core i7-9700KF

Een echte gamer, speelt op een pc. Althans, dat is wat veel mensen vinden. Ben jij ook iemand die eigenlijk het liefste de beste hardware in huis heeft om die nieuwste games te spelen? Dan moet je een echt degelijke gaming pc hebben. 

Wat is een gaming pc?

Een gaming pc is eigenlijk een nogal brede term. Elke pc is namelijk een gaming pc als je er games op kunt spelen en dat ook doet. Bovendien zijn er heel veel gradaties in het soort pc dat je nodig hebt voor gaming. Sommige mensen willen altijd het nieuwste van het nieuwste kunnen spelen. Dan heb je een erg uitgebreide gaming pc nodig. Speel je echter voornamelijk vintage games of spellen van een jaar of vijf terug? Dan heb je niet de nieuwste videokaart nodig.

Azerty Gaming Titanium Plus

De belangrijkste onderdelen

De meningen hierover zullen verdeeld zijn, maar in essentie is de videokaart het belangrijkste onderdeel van je gaming pc. Natuurlijk heb je kracht nodig om games te spelen, maar waarom al die moeite doen om een nieuw spel te draaien om vervolgens te zien dat je videokaart de graphics niet aan kan? Dat is gewoon zonde van je geld.

Verdiep je daarom goed in de verschillende soorten videokaarten. Er zijn ook verschillende prijsklassen om uit te kiezen. Bedenk wat de laatste vijf games zijn die je hebt gespeeld en waar je deze gespeeld hebt. Het is namelijk zonde om de nieuwste videokaart te kopen als je allemaal DOS-games zit te spelen. Daar heb je die kaart niet voor nodig. 

Azerty