Webshop

Gezellig met vrienden en familie buiten eten

Big Green Egg Large

Je zit met vrienden in de tuin en hebt besloten om te gaan barbecueën, maar helaas kan je niet al het vlees tegelijk bereiden want er is niet genoeg ruimte. Maar met de Big Green Egg Large ben je direct van dit probleem af, met deze grill kun je voor een grote groep vrienden en familie al het vlees bereiden. Niet meer op elkaar wachten, gezellig tegelijk eten en drinken wat de gezelligheid altijd ten goede komt.  

Groot aanbod aan accessoires voor je grill 

Niet alleen is de Bigg Green Egg Large zelf een perfect apparaat om te gebruiken als je met grotere groepen mensen wil grillen in de zomer. Ook over het aantal accessoires is nagedacht. Het oppervlak om te grillen is maar liefst 46 cm, hierdoor kun je vis en vlees heel eenvoudig apart van elkaar bereiden wat de kwaliteit ten goede komt. Voor een burger te maken is er een mini burger basket beschikbaar waarbij je niet je hamburger meer hoeft om te draaien. Ook exemplaren in de vorm van een halve maan zijn aanwezig. 

Big Green Egg Large

Voordelen van een model halve maan 

Het voordeel van een grill apparaat in de vorm van een halve maan is dat je de gerechten in een keer kunt bereiden. Twee accessoires passen in een Bigg Green Egg Large, dit maakt het mogelijk om verschillende gerechten apart van elkaar te bereiden. Zo voorkom je dat een vleesgerecht naar vis gaat smaken als je die tegelijkertijd bereidt. Op deze manier weet je zeker dat het zomerse etentje in de tuin een groot succes wordt.