Webshop

Grote maten zijn inmiddels de norm!

Yes, de zomer komt er weer aan! Voor mij is dit altijd het moment om de garderobe op te frissen. Niet alleen van mezelf, maar van het hele gezin! Nu met corona zitten we natuurlijk allemaal verplicht thuis, maar hopelijk kunnen we snel weer op pad, op vakantie, en genieten van het goede weer. Zo is het nu dan ook het juiste moment om voor die zomerse temperaturen mooie nieuwe kleren in te slaan, zodat we er straks weer uitermate goed uitzien.

Grote maten jurken

Ik ben zelf iets steviger dan de modellen die je in de bladen ziet, en daarom kijk ik vaak naar grote maten. En gelukkig zijn er de afgelopen jaren veel goede stappen gezet op dit gebied! Een jurk is al gauw veel te strak, of benadrukt de verkeerde gebieden van het lichaam, en als alle modellen voor online sites ook allemaal sprietjes zijn, is het enorm lastig te bedenken hoe je er straks uit komt te zien.

Inmiddels is dat dus allemaal veranderd. De modellen die gebruikt worden voor de fotoshoots hebben zelf ook een grammetje meer, de kleding zelf past goed, en zo ben ik veel sneller tevreden. En juist met jurken gemaakt voor grotere maten, voel ik mij erg goed over mijn eigen lichaam.

Badmode grote maten

Hetzelfde geldt voor badmode, bikini’s en badpakken. Voorheen droeg ik alleen maar zwarte badpakken, want dan kon je het minste zien van mijn lichaam zelf. Maar inmiddels wordt badmode ook gewoon gemaakt zodat het mooi staat bij vrouwen met een grotere maat.

Inmiddels ben ik een groot fan geworden van de zomerse printjes, en dan ook nog eens bikini’s! De broekjes hebben namelijk een corrigerende voering aan de voorkant. Hierdoor valt mijn buik niet zo over mijn broekje heen, maar wordt deze juist enorm netjes gecorrigeerd.

Andere grote maten

Naast badmode en jurken zijn grote maten ook in alle andere kledingstukken inmiddels een norm geworden. Bij tops, broeken, hele pakken: van vrijwel al deze kledingsoorten kan je inmiddels wel een grote maten versie vinden. Wat mij betreft is dit een heel erg goede ontwikkeling. Ik voel me beter in mijn kleding, straal meer geluk uit, en zie er tegelijkertijd ook nog eens goed uit!

Je goed voelen in kleding is zo ontzettend belangrijk. Want als jij niet blij bent hoe je er zelf bijloopt, dan zullen anderen je ook niet kunnen waarderen. Het begint bij jezelf!