Geen categorie

Handige tips voor de beroemde dames veterschoen.

Bij veterschoenen dames zijn schoenen met veters, ze zijn het meest voorkomende type schoen en zijn er in de vorm van pumps, sportschoenen, werkschoenen, platte schoenen, hakken en laarzen. Veters is altijd een leuke klein detail toegevoegd aan je prachtige schoenen en zeker iets dat elke vrouw dit seizoen moet bezitten.

Veterschoenen dames zijn er in een scala aan stijlen, van bloemenprint tot standaard zwart en marineblauw. Veters kunnen worden verborgen of in een strik worden vastgemaakt en worden zo strak of losjes vastgemaakt als de gebruiker ze verkiest.

Nieuwe trend: Veterschoenen dames

Als er iets is dat we snel oppikken, is het een nieuwe schoentrend . Als het model in het oog springt, en nog beter, het comfortabel genoeg is om binnen te lopen, hoef je ons niet twee keer te vertellen dat we naar buiten moeten rennen en het proberen.

Onze laatste obsessie? Sandalen met veters en blokhak die de factor van elke casual look versterken en toch onze tenen laten ademen. Gelukkig voor ons hebben onze favoriete modebloggers onberispelijke manieren laten zien om de stoere stijl te dragen, die in veel varianten wordt aangeboden, afhankelijk van waar je winkelt.

Tip: Leuke en creatieve manier om je schoenen te strikken

Mist je coole paar sneakers een persoonlijk tintje? Of lijken ze een beetje saai overuren? Bind gewoon je veters heel anders dan alle anderen en je veterschoenen voor dames zien er veel persoonlijker en unieker uit.

Rechte vetersluiting

De rechte veterstijl werkt perfect voor veterschoenen met een even aantal oogjesparen. Dit komt omdat de schoenveter een even aantal keer over de schoen moet kruisen zodat de uiteinden in het midden samenkomen en samen kunnen worden geknoopt.

Het patroon zelf zorgt voor een zeer schoon uiterlijk en is gemakkelijk aan te spannen.

  • Steek de schoenveter in de eerste oogjes met de uiteinden naar beneden
  • Trek aan beide uiteinden om ervoor te zorgen dat de uiteinden van de schoenveters gelijk zijn
  • Laat het linker uiteinde aan de binnenkant recht omhoog lopen en dan aan de buitenkant rechtdoor
  • Laat beide uiteinden recht naar binnen lopen, waarbij elk een oog overslaat en twee oogjes hoger naar boven komt
  • Herhaal de laatste twee stappen tot je bij de laatste oogjes bent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *