Tips

Handige tips voor jouw eerste after corona huisfeestje!

We zijn er allemaal door getroffen, het corona virus. Ben je er niet ziek van geworden dan heb je alsnog te maken gehad met de gevolgen. De lockdown heeft ervoor gezorgd dat we massaal binnen moesten blijven. Een feestje zat er de afgelopen tijd niet in. Nu de maatregelen aan het versoepelen zijn is het tijd om vooruit te kijken. En als mama’s vinden wij het natuurlijk hartstikke leuk om de familie en vrienden weer bij elkaar te brengen door middel van een gezellig huisfeestje. Daarom delen we een aantal handige tips die zorgen voor geslaagd feestje!

 

De juiste aankleding

Een feestje op zich is al leuk en gezellig door de mensen die er komen. Echter, kan je met een klein beetje moeite iedereen helemaal in de feestsfeer krijgen. Hoe doe je dat dan? Nou door bijvoorbeeld van die leuke american cups aan te schaffen. Waar ze voorheen alleen in het rood te verkrijgen waren zijn ze er nu in meerdere kleuren beschikbaar. Met behulp van een stift kan iedereen zijn eigen beker uit elkaar houden. Na wat borrels ontstaan de meest unieke kunstwerken op de bekers. Verder werken slingers ook nog steeds heel goed. Je bezoekers zullen bij binnenkomst zich gelijk in de feeststemming wanen. 

 

Genoeg eten voor iedereen

Als moeders stoppen we onze familie graag vol met eten. En zeker na zo een lange tijd van afwezigheid is het leuk om even uit te pakken en die moederlijke kookkunsten weer eens uit de kast te trekken. Echte liefde gaat immers door de maag. Ga je lekker barbecuen koop dan je vlees goedkoop in bij de slager en ga het zelf kruiden. Zo geef je toch je eigen draai mee aan het vlees of groente. Je gasten zullen het alleen maar waarderen. En laten we eerlijk zijn jij kan toch veel beter kruiden dan de standaard kruidenmix.. Vergeet trouwens niet je vegetarische gasten. Er zijn voldoende recepten te vinden van salades die goed vullen en makkelijk te bereiden zijn. Zo voelt iedereen zich weer helemaal thuis. 

 

Een epoxy vloer als dansvloer

Op een feestje bij mama daar moet gedanst, gegeten en gedronken worden. Het is natuurlijk super gezellig zoveel man over de vloer maar de volgende dag moet er ook weer opgeruimd worden. Door een epoxy laag aan te brengen op je vloer is deze beschermd tegen vlekken en krassen. Je gasten kunnen zonder zorgen een keer een drankje morsen of iets laten vallen.