Tips

Kleding tips en trends

Ben je net bevallen of ga je binnenkort bevallen? En ben je benieuwd naar de beste baby/ kinderkleding tips en trends? In dit artikel behandel ik de meest bruikbare en leuke!

Gender neutraal

Het is tegenwoordig helemaal in om voordat je bevalt gender neutrale kleding te kopen. Steeds meer mensen vinden dit belangrijk, want je koopt dan kleding die niet pers├ę bestempeld wordt als meisjeskleding of jongenskleding. Dit is helemaal trendy, doordat zelfs bekende Nederlanders dit ook doen.

Kies milieubewust

Het klimaat is een onderwerp wat steeds vaker terug komt in het nieuws en bij onder andere influencers. Door milieubewuste kleding keuzes te maken kan ook jij als (aanstaande) moeder bijdragen aan het milieu. Maar hoe kun je dit dan doen? Je kunt bijvoorbeeld geen kleding meer kopen bij bedrijven die het laten produceren in arme landen. In plaats daarvan koop je je baby-/kinderkleding bij lokale bedrijven. Dat is een win win situatie, want je support je lokale economie en draagt bij aan het verbeteren van het milieu. Vaak kopen lokale winkels de kleding in kleinere getallen en komt de kleding uit nabijgelegen landen. Je betaalt hier natuurlijk wel iets meer voor, maar dan heb je ook wat! Die kleding gaat vaak langer mee, omdat de kwaliteit een stuk hoger ligt.

Koop tweedehands

Voor babykleding is dat misschien wat lastiger, maar kinderkleding is zeker tweedehands net zo goed. Je betaalt er vaak veel minder voor dan nieuwe kleding en de items die in de tweedehandswinkels liggen zijn vaak ook nog eens merk. Super trendy dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *