Verzorging

Maak je haar stijlvol

CG methode

Het is weer zover, je staat voor de spiegel en het enige wat je ziet is een pluizenbol. Er is weer niets met je golvende haar te beginnen, kon het er maar eens glanzend en gezond uitzien. We hebben goed nieuws voor je, met de CG methode heb jij weer mooie golven in je haar of ziet het er niet zo droog uit. Of je nu krullen hebt, golvend haar of kroeshaar, je haar glanst weer als voorheen zonder die chemische middelen te gebruiken. Met deze methode ben je voor eens en voor altijd van dat pluizende haar af, sta je voor de spiegel en ben je weer trots op je mooie krullen.

CG methode

Werkt bij verschillende haartypen

Met CG methode komen je haren helemaal tot hun recht, of nu kroeshaar hebt, krullen of golvend haar. Eigenlijk is het een manier van haarverzorging, waarbij je schadelijke middelen inruilt voor een gezond recept. Geen shampoos en middelen meer waar je het haar mee beschadigt, maar een gezonde methode met conditioner en gezonde haarmaskers. Het mooiste is dat het geen vaste regels zijn, wat is er leuker dan te experimenteren met de methode om te kijken wat voor jou het beste zal werken?

CG methode

Wat moet je dan wel doen?

Je kunt om te beginnen om je haar te laten glanzen natuurlijke middelen gebruiken, probeer op zoek te gaan naar producten die ervoor zorgen dat het vocht in je haar blijft zitten. Olijfolie, sheabutter en notenolie zijn ook zeer goed voor je haar om het vochtbalans op pijl te houden. Agressieve middelen die chemisch zijn moet je vermijden, daar richt je alleen maar schade mee aan. Ook het gebruik van sterk geparfumeerde shampoos is af te raden, hoe sterker het ruikt hoe meer het je haar in de meeste gevallen uitdroogt. Probeer stijltangen en krultangen echt te vermijden, het maakt je haar echt kapot van binnen. De CH methode is een gezonde methode die je haar gezond maakt en houdt.