Geen categorie

Massage Hilversum: de verschillende soorten massages

Bij een massage Hilversum zijn er verschillende types waar je voor kunt gaan. Er zijn massages die ervoor zorgen dat je je volledig kunt ontspannen. Ook zijn er types die je helemaal los kunnen maken en je van bepaalde pijnen kunnen verlossen. Ben je een massage Hilversum aan het overwegen, lees dan eerst de onderstaande tekst goed door zodat je weet welke vorm het beste bij je past.

Een massage Hilversum

Er zijn verschillende soorten massages die je kunt ondergaan. Denk bijvoorbeeld aan een massage tijdens je zwangerschap. Zwangere vrouwen kunnen hun lichaam ontspannen tijdens een massage Hilversum, aangezien de masseur tijdens een zwangerschapsmassage geen harde druk op de buik of andere drukpunten die met de baarmoeder zijn verbonden uitoefent. Deze drukpunten worden volledig vermeden omdat ze kunnen zorgen voor het samentrekken van de baarmoeder, maar er wordt meer nadruk gelegd op de rug, de schouders en de benen van de vrouw.

Minder last van pijn en een verbeterde nachtrust

Eén van de meest bekende voordelen van een massage Hilversum is de pijnverlichting die een massage met zich mee kan brengen. Naast een vermindering in je rugpijn, je schouderpijn, je nekpijn en de kramp in je benen ga je na een massage vele malen beter slapen. Je nachtrust zal flink verbeteren omdat je niet alleen sneller, maar ook dieper en langer gaat slapen.

Stimulatie van de mentale gezondheid

Naast een ontspannen gevoel na de massage zal ook jouw mentale gezondheid flink gestimuleerd worden. Tijdens een massage Hilversum zal het lichaam meer oxytocine aanmaken, het stofje dat ervoor zorgt dat je je gelukkig en blij voelt. Hierdoor heb je bovendien minder last van stress of angstige gevoelens. Doordat je overdag minder stress hebt, zal je ‘s nachts ook veel minder liggen piekeren. Je kan productiever werken doordat je bent uitgerust en je een ontspannen gevoel hebt.

Minder vochtretentie, een verbeterde bloedcirculatie en een versterkte weerstand

Kies je voor een massage Hilversum, dan heb je na de behandeling minder last van vochtretentie. Dankzij de massage zal er namelijk sprake zijn van een betere vochtafdrijving, waardoor ook spataderen na verloop van tijd gaan verlichten. Daar komt nog bij dat je bloedsomloop zal verbeteren na een goede massage en profiteer je van een versterkte weerstand aangezien je immuunsysteem sterker wordt als je beter slaapt en gezonder en gelukkiger leeft.

Voor wie is een massage Hilversum niet geschikt?

Bij een massage Hilversum kan je ook een zwangerschapsmassage krijgen. Sla deze massage alleen over als je nog in het eerste trimester van je zwangerschap zit. Ook is een massage niet verstandig als je last hebt (of in het verleden hebt gehad) van trombose of van hart- en vaatklachten of als je spataderen hebt. Hou er ook rekening mee dat je niet langs mag komen als je koortsig bent of als je een hoge of lage bloeddruk hebt. Ook als je veel last hebt van buikkrampen is het slim om je afspraak met de masseur te verzetten totdat je je weer beter voelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *