Tips

Mediums online kunnen je helpen

Wij mama's hebben het, zeker in deze tijd, niet altijd even gemakkelijk. We moeten werken vanuit huis en daarbij ook nog eens zorgen dat de kinderen hun thuisonderwijs volgen. We kunnen niet zomaar even afspreken met vriendinnen of lekker een dagje weg. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor papa's. Het kan dus zomaar zijn dat het je allemaal teveel wordt. Je komt niet meer in je energie, je slaapt onrustig en je maakt je zorgen over de toekomst. Allemaal heel gebruikelijk. Maar dat wil niet zeggen dat je dat gewoon uit moet zitten. Je kunt mediums online inschakelen om wat antwoorden te krijgen.

Mediums online kunnen je helpen

Sowieso al door naar je te luisteren en door je op een andere manier over zaken te laten nadenken. Mediums online hebben allemaal hun eigen specialiteit en kunnen op hun eigen wijze bijdragen aan jouw geestelijke gezondheid. Je kunt vragen stellen over de toekomst, over je financiën en je carrière, maar ook over je kinderen en je relatie. Je zult van mediums online geen rotsvaste antwoorden krijgen, maar je krijgt wel een indicatie van wat je kunt verwachten en hoe jij in het leven staat. Mediums online zijn, zeker nu, een goede optie.

Je kunt er dag en nacht terecht

Als je weer eens ligt te draaien en te woelen en je komt niet in slaap, dan ga je er misschien even uit om een kopje thee te drinken. Dat helpt al flink bij het ontspannen. Maar je kunt verder gaan. Op de website in de link hierboven kun je dag en nacht terecht met je vragen. Mediums online zitten dag en nacht voor je klaar. Dit zijn echte mensen die jou willen en kunnen helpen bij de vragen die je hebt. Je ziet ook precies wie er online is en hoe je contact kunt opnemen. Het is sowieso al fijn om te weten dat je niet als enige nog wakker bent!

Sluit andere oorzaken uit

In deze tijden van lockdown, zorgen en ziekte ligt een depressie op de loer. De een is daar gevoeliger voor dan de ander. Het is dan ook slim om contact op te nemen met je huisarts als je het allemaal donker inziet. De online mediums kunnen je ondersteunen, maar niet het complete probleem aanpakken. Door een combinatie van reguliere (geestelijke) zorg en mediums kun je al snel de zon weer zien schijnen. Ook in deze donkere, koude dagen. Iedere dag krijgt dan, zo langzamerhand, weer een gouden randje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *