Webshop

Mijn favoriete schoenen

Iedereen die mij kent weet dat ik dol ben op schoenen. Het is misschien erg typisch, maar ja, ik ben een vrouw die veel verschillende schoenen heeft. Gelukkig draag ik ze ook allemaal wel! Ik probeer elke dag weer een ander paar aan te doen. Er zijn natuurlijk vele verschillende soorten schoenen, en zo heb ik ook veel verschillende soorten in de kast liggen.

Hakken, laarzen en stiletto’s zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar niet voor de dagelijkse gang van zaken. Voor het echte, normale leven, en zeker als moeder van jongen kinderen, heb je gewoon goede sneakers nodig. Gelukkig komen deze ook in allerlei vormen en maten, en is er altijd genoeg variëteit te vinden!

Nubikk dames

Vandaag wil ik een specifiek merk in het zonnetje zetten. Het is namelijk niet altijd even makkelijk om voor dames een goede sneaker schoen te vinden, die niet ontzettend standaard is of van lage kwaliteit is. Nubikk schoenen zijn echter een verademing! Nubikk is een jong Nederlands merk wat veel verschillende soorten schoenen maakt, en ik ben inmiddels groot fan van ze. Het is natuurlijk sowieso leuk dat het schoenen zijn die op eigen bodem worden gemaakt, maar bovenal zijn het gewoon schoenen van erg goede kwaliteit.

Kwaliteit

Het is namelijk belangrijk dat schoenen goed zitten en comfortabel lopen, en bij dit merk heb ik daar nog nooit problemen mee gehad. Er zijn merken waar de maat en vorm altijd net verkeerd vallen, maar dat is bij Nubikk dus totaal niet het geval. Verder merk ik dat het leer van de schoenen echt lang meegaan. Of het nou suède of echt leer is, het materiaal beschadigt bijna niet, en blijft er dus altijd heel erg fraai uitzien.

Patroon

Goede kwaliteit is fijn, maar een schoen moet er natuurlijk ook gewoon heel erg goed uitzien. Nubikk heeft veel verschillende patroontjes op de schoenen. Van effen wit, naar twee gemixte kleuren, tot panterpatroon, tot aapjes, het is er allemaal! Een patroontje kan heel snel er erg ordinair uitzien, maar dat weet Nubikk nou net goed te doen: geen van deze patronen zien er ordinair uit; ze weten allemaal juist de grens op te zoeken, en daar de juiste plek te vinden.

Je begrijpt het dus wel, ik ben erg fan van dit mooie Nederlandse merk. Kijk vooral zelf eens even wat Nubikk allemaal te bieden heeft. Je schoenen zijn bijna altijd uniek, want ik zie nog maar weinig mensen er mee rondlopen!