Tips

Ovulatie berekenen

ovulatie berekenen

Je wilt graag zwanger worden en dat gaat niet altijd vanzelf. Daarom is het belangrijk om de ovulatie te berekenen. Alleen op deze manier is het mogelijk om de vruchtbare dagen te berekenen. Vaak tijdens een menstruatiecyclus is deze vruchtbare periode te vinden. Via de website van Mamalove is te vinden hoe je dit het beste kan uitrekenen. Hier zijn diverse blogs te vinden die je hier meer over vertellen.

Ook is het mogelijk om een speciale menstruatiekalender  te gaan gebruiken om te kijken op welke dagen je de meeste kans hebt om zwanger te worden.

ovulatie berekenen

Online jouw ovulatie berekenen

Zodra je op deze website gaat kijken zie je een tabel waar jij je gegevens in kan vullen. Je moet hier de eerste dag va je laatste menstruatie datum invullen en de menstruatie cyclus. Zodra je dit hebt gedaan kan je op berekenen drukken. Hierna krijg krijg je meteen de uitslag te zien. Ook krijg je een soort kalender te zien met de periode dat je vruchtbaar bent, of zeer vruchtbaar. Erg interessant natuurlijk en spannend. Bekijk daarom deze website en vul ook jouw gegevens hier in. Wie weet kan je over een tijdje iedereen het blije nieuws vertellen dat je een kindje verwacht.

ovulatie berekenen

Diverse verhalen en weetjes

Wanneer je zwanger bent is het leuk om te weten dat je via de website van Mamalove veel interessante onderwerpen kan vinden. Niet alleen onderwerpen over de zwangerschap en de geboorte, maar ook de dagelijkse dingen in de opvoeding van een kind.