Geen categorie

Pakketjes voor moederdag

Moederdag staat weer voor de deur. Het belangrijkste event waarop wij alle mama’s en moederfiguren in ons leven in het zonnetje zetten. Zondag 10 mei is dit jaar de dag waarop jij je moeder, oma of andere belangrijke, zorgzame vrouw in je leven flink mag verwennen. Lees in deze blogpost alles over mijn plannen en tips voor het ultieme moederdagcadeau!

Moederdag in crisistijd

Moederdag heeft dit jaar een zwart randje gekregen. Door de huidige coronacrisis zullen jullie deze dag nu niet in fysieke nabijheid van de powervrouwen in jullie leven kunnen doorbrengen. Dat is bij mij in ieder geval aan de orde. Normaal gesproken breng ik op moederdag altijd even een bloemetje langs bij mijn oma. Helaas woont zij in een verzorgingstehuis, waardoor ik haar dit jaar niet kan bezoeken. Gelukkig zijn er voldoende websites waar je bloemen online kunt bestellen en met een leuk persoonlijk bericht kunt laten afleveren, maar een knuffel geven zit er helaas niet in. Mijn eigen moeder kan ik ook niet bezoeken dit jaar. Zij valt in de risicogroep en zit uit voorzorg in zelfisolatie thuis. Ook mijn schoonmoeder in het buitenland verrassen is dit jaar nog moeilijker geworden. Een tripje naar de Caribische eilanden behoort momenteel echt niet tot de mogelijkheden helaas.

Cadeau via de post

Het zijn vreemde tijden, maar we moeten er het beste van maken. Daarom heb ik dus ook besloten om dit jaar al mijn moederdag cadeaus per post te laten bezorgen. De bloemen voor mijn oma laat ik bezorgen door de lokale bloemenwinkel. Ik heb ze van de week al gebeld en de zeer vriendelijke medewerker wil met liefde een bosje bloemen voor mijn oma’s deur afleveren vanuit mijn naam. Voor mijn moeder heb ik online een prachtig sieraad uitgezocht, welke ik direct op haar adres kan laten afleveren. Mijn schoonmoeder in het buitenland verrassen is een ander verhaal. Voor haar heb ik alvast een aantal bedels voor haar armband besteld, welke ik inmiddels thuis heb ontvangen. Dit cadeau ga ik samen met wat Hollandse lekkernijen voor de rest van de familie in één pakket verzenden naar Aruba.

Cadeau ideeën

Ik heb dit jaar dus gekozen voor bloemen en sieraden als cadeaus. Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke dingen die je online kunt bestellen en laten bezorgen bij jouw moederfiguur. Mijn tips voor jou:

  • #Supportyourlocals – Zoek online en kijk of jouw favoriete lokale winkeltje toevallig een bezorgservice is gestart door de crisis.

  • Lekkernijen – Koop een selectie aan lekkernijen bij een online supermarkt en laat deze bezorgen bij je moeder. Bijvoorbeeld een compleet ontbijtje of alle benodigdheden voor een luxe high tea. Bestel ook iets voor jezelf en geniet er samen van over een videocall!

  • Waardebonnen – Bestel een waardebon voor een lokale sauna of hotel, die je samen met je moeder kunt besteden zodra de crisis voorbij is. Een beetje quality time samen hebben jullie wel nodig na zo lang uit elkaar te zijn geweest!