Tips

Tips voor het zetten van wimperextensions

Bij Wimperextensions komt meer kijken dan je denkt, vergeet je daarom niet eerst in te lezen voordat je voor wimperextensions gaat! Allereerst worden wimperextensions steeds populairder, omdat er steeds meer voordelen zitten aan het hebben van wimperextensions. De technieken worden verbeterd door ontwikkelingen en wimperstylisten die professioneler worden. Ben je van plan wimperextensions te zetten? Lees hier de tips!

Tip 1. Kies voor de juiste wimperstyliste

Zoek een wimperstyliste die toonaangevende stylisten in dienst heeft en die weet wat jouw wensen zijn. Kies iemand die volledige aandacht voor jou heeft en die duidelijk laat blijken dat ze geïnteresseerd is in jouw wensen. Je kunt er ook voor kiezen om zelf aan de gang te gaan met het zetten van professionele wimperextensions. Hiervoor kun je een wimperextensions cursus in Haarlem doen. Na deze cursus ben je professioneel wimperstyliste en zou je er zelfs voor kunnen kiezen om wimperextensions bij anderen te plaatsen.

Tip 2. De zorg voor je wimpers

Nadat je de wimperextensions hebt gezet, is het belangrijk om hier goed voor te zorgen. Dit doe je door je wimpers twee uur na het zetten niet nat te maken. Wacht dus echt met douchen. Daarnaast is het een afrader om een wimperkrultang te gebruiken, hierdoor kunnen ze namelijk afbreken. Vermijd zoveel mogelijk producten als mascara of eyeliner. Je zult merken dat je wimperextensions je ogen al wat donkerder maken, waardoor je dit dus ook niet nodig zult hebben. Wil je dat je wimpers voor langere tijd mooi blijven? Borstel dan elke dag je wimpers even door met een wimperborsteltje.

Tip 3. Luister niet naar de opmerkingen van anderen

Er kunnen veel opmerkingen worden gemaakt op het moment dat jij meldt dat je wimperextensions wilt. Er kan bijvoorbeeld gezegd worden dat het zetten van wimperextensions pijnlijk is of dat het de natuurlijke wimpers beschadigd. Dit is echter niet het geval. Op het moment dat jij een deskundige wimperstyliste benaderd, zul je merken dat het niet pijnlijk is en dat het ook zeker je eigen wimpers niet aantast. Laat je hierover dus echt eerst informeren door een wimperstyliste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *