Tips

Trendy bakfiets met een accu

Elektrische bakfiets

Eis je kwaliteit en een bakfiets die er nog mooi uitziet ook dan raden we je de Elektrische bakfiets van Dolly aan. Een vlot en mooi design en goede resultaten, je raast vlot en soepel overal naartoe. Met de kinderen in de bak en de boodschappen of met een lege bak, de bakfiets is zeer wendbaar. Steekt er toevallig een stevige wind op dan is dit voor de fiets ook geen enkel probleem, de krachtige motor loost je eenvoudig door ieder weertype heen.

Elektrische bakfiets
Father and son having a ride with cargo bike

Ook bij de E dolly kies je zelf de kleuren

Ook bij een Elektrische bakfiets kun je zelf de kleuren kiezen om precies een fiets te maken die naar je zin is. Maarliefst 55 kleurencombinaties zijn mogelijk, je vindt dus zeker wel een combinatie die jij leuk vind. Neem daarbij het model van de bakfiets en het feit dat je niet hard hoeft te trappen en je valt nog meer in positieve zin op. De tijd dat bakfietsen zwaar en niet goed wendbaar waren is met deze generatie bakfietsen echt verleden tijd. Landweggetjes of een smal fietspad in de binnenstad, je kunt er beiden op rijden.

Elektrische bakfiets

Veiligheid voor alles

Natuurlijk is veiligheid voor een bakfiets een zeer belangrijk aspect, de Elektrische bakfiets is voorzien van een kunststof bak die dubbelwandig is. Veilig voor de kinderen om in te zitten, de bak werkt als een soort bumper. Maar ook de schijfremmen die zijn gemonteerd doen goed zijn werk, binnen no time sta je stil als je stil moet staan. De dichte kettingkast zorgt ervoor dat je niet met je kleding tussen de ketting komt te zitten.