Geen categorie

Verlichting: trends in 2021 in onze interieurs

In 2021 schommelen decoratietrends tussen minimalisme en de wens om meer natuurlijke materialen in het interieur van het huis op te nemen. Het is duidelijk dat dit nieuwe jaar onder het juk van verandering in de wereld van decoratie zal worden geplaatst. Natuurlijke materialen zullen echter niet de enige elementen zijn die in de mode zijn. Ook in ons interieur zullen in 2021 verlichtingsarmaturen een essentiële plaats innemen. Dus lees dit artikel tot het einde om erachter te komen hoe jouw huis er dit jaar uit zal zien en ontdek wat de beste keuzes zijn op het gebied van verlichting.

Draadlichten in de schijnwerpers in 2021

De keuze voor een verlichtingssteun zal niet langer alleen op basis van zijn stijl worden gemaakt. Dit jaar zal de deelname van schaduwen aan de inrichting van de kamer meer dan trendy zijn. We zullen daarom de lichten met zorg uitkiezen om dit contrast op de muren te projecteren. Het zijn duidelijk de modellen met draadstructuren die naar voren worden gebracht om een indrukwekkend grafisch patroon op de scheidingswanden en op het plafond te creëren zodra de avond valt.

Ook in meerdere interieurs zal de LED plafondlamp dit seizoen zeer aanwezig zijn. Verschenen al een tijdje, deze lichten trekken steeds meer mensen aan. En niet voor niets bieden LED plafondlampen veel meer dan alleen verlichting wanneer ze in een ruimte worden geïnstalleerd.

Deze lampen zijn niet alleen erg esthetisch, ze laten ook een aanzienlijke ruimtebesparing toe . In tegenstelling tot kroonluchters en andere hanglampen neemt dit armatuur niet teveel ruimte in beslag. Op de markt is de LED plafondlamp verkrijgbaar in verschillende vormen en in alle modellen om je te voorzien van homogene, zachte en warme verlichting. Zo kun je bij ons terecht voor ronde, vierkante of rechthoekige panelen . Het hangt allemaal af van jouw smaak. Dit type armatuur heeft de bijzonderheid dat ze veel minder energie verbruikt, waardoor je aanzienlijke energiebesparingen kunt realiseren. Deze verlichting met design en verfijnde afwerkingen voldoen ook aan veiligheids- en kwaliteitsnormen, zodat je kunt profiteren van betrouwbare en efficiënte verlichting.

Daarnaast worden ook neonlampen uitgelicht. Nadat ze zich hebben verwonderd over de winkelpuien van bars, restaurants, cafés of pubs, vinden neonlichten hun weg en dringen ze ons interieur binnen. Dit uitstapje in onze privésfeer is uiteraard volledig welkom. De neonlamp kan niet alleen een functionele verlichtingsrol spelen, maar stelt je ook in staat om een ​​muur met originaliteit te versieren. Verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren, het is het ultieme decoratieve accessoire dat je in je interieur moet hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *