Tips

Voorbereidingen op de feestdagen

Wijn korting

Dat de feestdagen voor de deur staan is ondertussen wel bekend bij iedereen. Maar ben jij eigenlijk al wel druk bezig om inkopen te doen voor de feestdagen? Inkopen van cadeautjes en het menu bedenken? Kortom, de hoogste tijd om hier eens druk mee aan de slag te gaan! Echter rest nog wel de vraag welke wijn je erbij wilt schenken. De hoofdprijs betalen voor een flesje wijn zit niemand op te wachten. Zo kan je eens op de website van Drankdozijn.nl kijken naar wijn korting. Vaak zal je een stuk voordeliger uit zijn! Bovendien komen zij het ook nog eens met veel plezier bij je leveren. Kortom, genieten van een unieke wijnsoort hoeft niet meer duur te zijn!

Wijn korting

Vandaag bestellen is snel in huis

Iedere week zorgt drankdozijn.nl ervoor dat er nieuwe aanbiedingen worden gepubliceerd. Hierdoor weet jij dat er meer dan genoeg exemplaren verkrijgbaar is die jij voor een scherpe prijs kunt bestellen. Zo heb je onder andere de keuze uit, rood, wit en zelfs een rosé wijntje! De leukste kortingen kan je hier vinden. Bestel jij graag in grote oplages? Als je minimaal 12 flessen wijn besteld, dan zorgen zij ervoor dat het kosteloos wordt geleverd.

Het prettige hiervan is dat jij zeker weet dat jouw bestelling voor de feestdagen in huis is. Dus tijd genoeg om te oriënteren welke wijnsoort het beste bij jullie past!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *