Financieel

Voordelen van een zeecontainer

Ben jij geïnteresseerd in het kopen van een zeecontainer? Bij het kopen van een zeecontainer zitten mega veel voordelen, in deze blog behandelen wij de voordelen van een zeecontainer en waar en waarom je het moet kopen. Ontdek het nu! Of je nu werkt op de zee of op het land, je zal vaak tegen een container aanlopen. Je hebt mega veel verschillende containers, van afvalcontainers die bij je bedrijfspand staat voor je afval of karton, maar ook zeecontainers waar dingen in worden verschepen van A naar B. Daarnaast heb je ook tankcontainers waar bijvoorbeeld water in wordt opgeslagen. Vaak kan het kopen van een zeecontainer veel voordeliger uitkomen dan bijvoorbeeld in dozen versturen. Je verstuurd namelijk een groot aantal in 1 keer.

Containers vanuit China

Veel bedrijven zoals kledingmerken of bouwmarkten zijn geïnteresseerd in het inkopen van producten in China. In China zijn vaak producten vele malen goedkoper wanneer je in een groot aantal inkoopt. Telefoonhoesjes zijn vaak goedkoper, maar ook grote producten zoals banken, kasten en ga zo maar door. Het nadeel van inkopen in China is dat het verzenden vaak duur is doordat het voor Europa best ver is. Wat veel bedrijven de laatste tijd doen is het huren of kopen van een zeecontainer waar alle producten die ingekocht zijn van A naar B verplaatsen. In een container passen veel meer producten dan een kleine doos, daarnaast is het ook goedkoper bij grote aantallen. Hieronder is een overzicht gemaakt van alle voordelen van een zeecontainer ten op zichtte van het normale vervoer van dozen en vrachtwagens.

Voordelen van een zeecontainer

  • Lage stuwadoor kosten

Doordat alles in een container staat is het makkelijker en sneller te verplaatsen dan veel dozen op pallets. Doordat je minder tijd kwijt bent is het vaak ook goedkoper.

  • Makkelijk laden en lossen

Door de grootte van een container is het makkelijk om goederen erin te zetten, maar ook eruit halen.

  • Geschikt voor bijna alle soorten producten

Door de grootte passen veel soorten goederen in de container, van huis en tuin spullen tot aan rekken met kleding. Zelfs een auto past in een container.

  • Kwaliteit van de container

Door het sterke metaal en ijzer waarvan de container is gemaakt is de container heel weerbestendig. Daarnaast zijn deuken niet erg, vanwege het sterke materiaal. Bij kartonnen dozen kunnen vaak deuken in komen waardoor producten kapot gaan. Goederen zijn goed beschermd bij een container.

Tip van de blog!

Heb jij als bedrijf of consument interesse in een zeecontainer kopen? Dan ben je bij TrucksNL op het juiste adres. Een ruim aanbod in verschillende soorten en merken containers en afmetingen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *