Webshop

Waarom dekzeilen onmisbaar zijn voor meerdere klussen

dekzeilen

Soms heb je te maken met van die klussen in en rondom je huis waar je simpelweg niet de juiste producten voor kunt vinden. Een vaak vergeten product is het dekzeil. Met dekzeilen kun je allerhande klussen veel gemakkelijker oplossen. Van opslag tot reparatie en verfwerkzaamheden: iedereen moet een aantal dekzeilen op voorraad hebben.

dekzeilen

Opslag binnen en buiten

Niet alles wat je op wil slaan, past in je berging of garage. Als je bijvoorbeeld een prachtige tuinset hebt voor zomerse dagen dan wil je deze in de winter ook beschermen tegen de elementen. Past jouw tuinset niet in je opslag? Dan is een dekzeil de oplossing. Berg jouw meubels mooi op in een hoek van je tuin of balkon en bescherm ze met een dekzeil of meerdere dekzeilen, afhankelijk van het oppervlak. 

Zorg wel dat je het zeil goed vastmaakt een de grond of een ander object, zodat deze de spullen eronder ook echt beschermt. Zo komen jouw meubels de gure wintermaanden ook goed door en heb je er in de zomer opnieuw plezier van. 

dekzeilen

Dekzeilen voor boten

Boten zijn bovendien vaak voorzien van een dekzeil. In de winter gebruik je de boot waarschijnlijk minder of helemaal niet. Dan moet je de kajuit wel beschermen tegen regen en sneeuw. Een goed dekzeil kan hierbij helpen. Zorg dat je een zeil in de goede afmetingen kiest, anders kan er alsnog vuil en regen in de boot komen terwijl je dit juist wilde voorkomen.